Analys

Många som jobbar med marknadsföring glömmer bort hur viktigt det är med uppföljning och analys av marknadsföringsinsatser. Det är också vanligt att kunder inte förstår rapporteringen de får ta del av efter en kampanj. Vi gör allt begripligt genom att presentera åtgärder och statistik på ett sätt som gör att du förstår. Vi stannar inte vid att enbart rapportera utan kommer med förslag för att du ska öka din försäljning!

Kontakta mig nu

Resultat som du förstår och rådgivning som gör skillnad

Webbanalys

Vi går igenom din befintliga hemsida, sätter upp mätverktyg, analyserar innehåll och sidstruktur samt SEO. Därefter gör vi en utförlig rapport som ni kan välja att låta oss genomföra eller den som tar hand om er hemsida. Vi erbjuder oss också att löpande rapportera och bevaka er hemsida.

Rapportering 

Vi kopplar samman all er marknadsföring och även ert CRM så ni får total kontroll över marknadsföring och säljresan. Genom att anpassa rapportering och insamling av data från er marknadsföring och försäljning efter era förutsättningar gör vi det lättare för er att fatta beslut.

Marknadsföringsplan

Många företag har ingen marknadsföringsplan som grund i sitt budgetarbete. Det är väldigt vanligt att man sätter en budget "på känn". Med en professionellt utformad marknadsföringsplan blir det lättare för dig som företagsledare att följa upp och ta beslut om marknadsföringsåtgärder. Vi hjälper dig med marknadsföringsplan, löpande uppföljning och rapport som bygger på data och inte känsla.

"Vi har jobbat med Svedin Media ett par år gällande våra tidningar, Facebookannonser, hemsida och mycket annat. Jonas är inte bara sakkunnig utan kan i detalj uträtta det som behövs. Öga för layout, snabb som få och en förmåga att "göra underverk av ingenting" är bara några av de sakerna som gör att vi anlitar Svedin Media."

Daniel Hertzberg - VD Fastighetsmedia 
www.brfmappen.se & www.fastighetsmappen.se

"Vi på Airmove är mycket nöjda att vi startade samarbetet med Svedin Media. Att hitta någon som kan utveckla våra idéer till rätt budskap är en svår bit att lösa, men nu har vi en partner som förverkligar våra tankar."

Lars Östlin - Airmove AB

"Att anlita Svedin Media som stöd och hjälp kring marknadsföring har fungerat väldigt bra för oss. Jonas är insatt i byggbranschen vilket är bra, han är ärligt och engagerad samt lovar inte för mycket. Jag känner mig trygg med Jonas som rågivare och marknadsförare."

Per Lindström - JBR Konsult, Bygg & Installationsteknik

“Arbetet med att bygga förtroende har verkligen gett resultat”

“Arbetet med att bygga förtroende har verkligen gett resultat”

Peter Eriksson på Renthall har fått mycket positiv uppmärksamhet för deras marknadsföring och menar att det är kul att ge kunderna något de är intresserade av.

Så lätt kommer du igång med SEO-arbetet

Så lätt kommer du igång med SEO-arbetet

Genom att skapa ett SEO-anpassat innehåll på din webbplats kan dina kunder lättare hitta dig. Här kommer några enkla tips för att komma igång.

Vågar du gasa i lågkonjunktur?

Vågar du gasa i lågkonjunktur?

Det kan vara svårt att motivera en satsning på marknadsföring i lågkonjunktur men studier visar att de företag som vågar gasa kommer starkare ur krisen.

Marknadsföringstrender för B2B-företag 2023

Marknadsföringstrender för B2B-företag 2023

Att använda korta videos, influencers och SEO i sin marknadsföring är några av de trender som spås bli populära för B2B-företag under 2023.

“Samarbetet med Svedin media är enkelt, lättsamt och personligt”

“Samarbetet med Svedin media är enkelt, lättsamt och personligt”

För Friskahusgruppen har marknadsföringsarbetet tillsammans med Svedin media inneburit ett uppsving för företaget.

Engagera era kunder med en blogg

Engagera era kunder med en blogg

Att ha en hemsida som kontinuerligt uppdateras med nyheter, kundreferenser eller blogginlägg är både bra för sökmotoroptimering (SEO) och för att inspirera och engagera befintliga och nya kunder.

Öka förtroendet med kundreferenser

Öka förtroendet med kundreferenser

Att ha kundreferenser på sin hemsida och i sociala medier skapar förtroende för andra blivande kunder. Läs om hur det kan se ut när vi skriver kundreferenser till våra kunder.

“Många har fått upp ögonen för Cloud”

“Många har fått upp ögonen för Cloud”

Tack vare ett aktivt marknadsföringsarbete har Cloud Redovisning och Administration lyckats skapa en plattform där många har fått upp ögonen för företaget.

Arbetsgivarvarumärket kan vara avgörande för rekrytering av rätt kompetens

Arbetsgivarvarumärket kan vara avgörande för rekrytering av rätt kompetens

Idag har de flesta branscher svårt att rekrytera medarbetare men för rekryteringskonsulten Marlene Vikström och mediakonsulten Jonas Svedin finns det ett givet sätt att få fler sökande med rätt kompetens, få rätt sökande som passar i företaget och dessutom minska kostnaderna för rekryteringen.

Miljövänlig sprayisolering ökar stort

Miljövänlig sprayisolering ökar stort

Tekniken med sprayisolering har funnits i cirka 30 år i Sverige men det är framför allt under de senaste åren som efterfrågan har ökat explosionsartat.

“Renthall är konkurrensmässigt bäst”

“Renthall är konkurrensmässigt bäst”

SCA har varit en trogen kund åt Renthall sedan starten för 17 år sedan. Bo Thomasson har arbetat som inhyrd byggledare de senaste fyra åren och har varit ansvarig för kontakten med Renthall. Framför allt hyr SCA lagerhallar, ofta i standardstorlekar men även en del med specialbeställda mått. De hyr både isolerade och oisolerade hallar som används till att förvara maskiner och maskindelar och ibland till olika event.

Envix renar avlopp från covid-19

Envix renar avlopp från covid-19

Envix ska tillsammans med Örebro universitet delta i ett projekt för att rena kommunalt avloppsvatten. Med finansiering från KK-stiftelsen avser forskarna testa fram nya metoder för att rena avloppsvatten från läkemedelsrester och andra mikroföroreningar eftersom dagens avloppsreningsverk inte är utformade för det.

Renthall

Renthall

Vi hjälper Renthall med SEO, webbdesign, digital marknadsföring, kundcase och mycket mer. Målet är att skapa förtroende inom byggbranschen vilket leder till fler och långvariga samarbeten.

Friskahusgruppen

Friskahusgruppen

Svedin media hjälper Friskahusgruppen med webbdesign, grafisk design, digital marknadsföring och strategisk utveckling av säljutveckling och varumärkesstrategier.