Friskahusgruppen

En stor del av våra liv spenderas inomhus och därför tycker vi att alla är värda att bo i ett friskt hus. Husets skick och luftens kvalité påverkar vår hälsa. Ett bra inomhusklimat ger bra sömn, bättre koncentrationsförmåga och pigga och friska familjer.

Svedin media hjälper Friskahusgruppen med webbdesign, grafisk design, digital marknadsföring och strategisk utveckling av säljutveckling och varumärkesstrategier.

Friskahusgruppen grundades 2018 av Lars-Åke Strömberg och Håkan Melin. Idag är Friskahusgruppen dotterbolag till Borlänge-Smedjebacken Sotning och Ventilation AB som ägs av Håkan Melin, Lars-Åke Strömberg och Roger Andersés. Anna Holmstén är bolagets VD som idag har två anställda, Pekka Tirsjö och Leif Brandsköld. Friskahusgruppen är från årsskiftet delägare i företaget Healthy Homes.

Anna Holmstén är miljöingenjör och menar att Friskahusgruppen redan från start hade en vision om att kunna hjälpa människor att få ett friskt hus med frisk luft.

Friskahusgruppen har kylcertifikat för installation av värmepumpar och ventilationslösningar, kompetens för installation av solpaneler samt för mögelsanering. Vi erbjuder helt enkelt en helhetslösning för ett friskt hem.

Besök Friskahusgruppens webbplats>>