Rapport från Kittelfjällskontoret

Strålande sol, -15 och en kopp kaffe på altanen. Tyvärr är måndagar rätt jobbintensiva så jag har lite svårt att hinna njuta av det fantastiska vädret. Jag fick en länk till ett företag som tillverkar små ”kontorsmoduler” och började genast planera att sätta upp ett här i Kittelfjäll.

Kolla in https://tinyhousefactory.eu/office-pod-swe/. Vad tror ni om ett sånt här kontor mitt i backen? Frågan är bara hur mycket jobb som skulle bli gjort!

Uppe på loftet i stugan har jag min kontorshörna här i Kittelfjäll. Just nu har jag bara ett IKEA-bord som skrivbord. Någon som har tips på ett skrivbord som skulle passa in bra här? 

Annars är det en ganska bra arbetsplats utan för mycket som distraherar mig. Observera Snowboarden till höger i bilden. Det är min första bräda som jag lärde mig åka på i början av 90-talet i Klimpfjäll. På den tiden när man blekte håret och gjorde dreads och lyssnade på Grunge, ni vet…

 Måndagar ägnar jag mest åt tråkigheter som fakturering och rapportering men hinner också med att göra några Facebook annonser mellan varven. Något som verkligen sticker ut nu i pandemitider är hur bra de flesta Facebookkampanjer går. Folk har förmodligen mindre än vanligt att göra och hänger mer på Facebook. Jag har ett samarbete med Fastighetsmedia.se där jag hjälper dom att göra Facebookkampanjer åt deras kunder som riktar sig mot fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Om du har ett företag och vill nå den målgruppen, kontakta Fastighetsmedia. Om du vill jobba med digital marknadsföring löpande och få hjälp med utveckling av ditt erbjudande så kontakta gärna mig så kan vi se om mitt arbetssätt passar ditt företag.