Renthall

Hos oss kan du hyra, köpa eller leasa lagerhallar, skärmtak, väderskydd och eventhallar. Vi jobbar ständigt på att utveckla våra produkter och alla våra hallar tillverkas med fokus på kvalitet, miljö och innovation. Med det innebär att konstruktionerna beräknas enligt Eurokoder för att klara vårt hårda klimat och att vi använder oss av svensktillverkat höghållfasthetsstål som hjälper oss att minska vikt och volym vid transporter. Våra hallar och skärmtak levereras kompletta med montage och kan även fås varmisolerade med belysning.

Svedin Media hjälper Renthall med SEO, webbdesign, digital marknadsföring, kundcase och mycket mer. Målet är att skapa förtroende inom byggbranschen vilket leder till fler och långvariga samarbeten.

Renthall levererar framförallt typgodkända lagerhallar med spännvidder mellan 8 – 50 meter. Lagerhallarna byggs sektionsvis efter dina önskemål. Både stålkonstruktion och PVC-beklädnad tillverkas i Sverige vilket leder till bra kvalitet och korta leveranstider. Våra hallar har en kraftig stomme som klarar upp till 450 kg/m2, rejäl väggbandshöjd och stor port. Standardfärgerna är blå, grå, grön och röd.

Hallarna är lätta att montera och ta ned. I våra hyrpriser ingår montering av hall på plats.

Lagerhallarna levereras med de tillbehör som du behöver, som exempelvis specialportar, avfuktning, pallställ, belysning m.m. De går även att få varmisolerade.