Svedin media & Moln8 i nytt samarbete med Fastighetsmedia

Fastighetsmedia i Ljusdal AB har ingått ett samarbetsavtal med Svedin media AB och Moln8 AB gällande digital marknadsföring och webbdesign.

Fastighetsmedia ger ut tidningarna BRF-Mappen och Fastighetsmappen som delas ut till fastighetsägare och bostadsrättsföreningar över hela landet. De driver också nyhetssajten BRF-nytt. Efter en ökad efterfrågan på digital marknadsföring utökar nu Fastighetsmedia dessa tjänster. 

“Vi har de senaste åren sett en ökad förfrågan från både gamla och nya kunder/annonsörer gällande digital marknadsföring och hemsidor. Allt hör givetvis ihop i den digitala världen vilket även de mindre företagen mer och mer förstått. Det räcker inte med en Facebooksida om man är ett företag som vill växa och nå ut digitalt. Samarbetet med Svedin media & Moln8 har varit en mycket viktig del i utvecklingen och det faktiska utförandet vilket vi kommer att bygga vidare på under många år!”
Daniel Hertzberg (Fastighetsmedia i Ljusdal AB)

Svedin media som sedan tidigare sköter layout och annonsproduktion åt Fastighetsmedia tar nu också över rollen som webbredaktör för nyhetssajten brf-nytt.se samt Facebook-kampanjer för befintliga annonsörer. Under våren görs även webbplatsen brf-nytt.se om med nya sökfunktoner och uppdaterad design.

”Det känns spännande att vara delaktig i den digitalisering som Fastighetsmedia nu genomför. Jag tror att det förnyade utbudet kommer vara uppskattat av både annonsörer, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.”
Jonas Svedin (Svedin media AB och Moln8 AB)

Moln8 arbetar med webbutveckling och ett publiceringssystem för hemsidor. De erbjuder ett system anpassat för små och medelstora företag som vänder sig till fastighetsbranschen.

”Fastighetsmedia är en perfekt samarbetspartner för oss eftersom vårt publiceringssystem är utvecklat för att i första hand passa tjänsteföretag. Vi har sett att många små och medelstora företag i de här branscherna är i behov av nya hemsidor och där har Fastighetsmedia både den spetskompetens som behövs samt ett stort nätverk av kunder genom sina befintliga produkter”.
Jonas Svedin (Svedin media och Moln8)

För att annonsera: Fastighetsmedia.se

För mer information, kontakta

Fastighetsmedia

Daniel Hertzberg

daniel.hertzberg@fastighetsmedia.se

0651-688 75 


Svedin media och Moln8 

Jonas Svedin

jonas@svedinmedia.se

070-341 43 65