Fastighetsmedia

Svedin Media sköter produktion av tidningarna BRF-Mappen och Fastighetsmappen åt företaget Fastighetsmedia i Ljusdal AB. Vi agerar också som extern webbredaktör samt producerar innehåll till webbtidningen www.brf-nytt.se.

Företaget är i en stark expansionsfas och vi hjälper till med både webbdesign samt digitalisering av marknadsföring och försäljning. Svedin Media har designat marknadsföringssajten www.fastighetsmedia.se

Fastighetsmedia i Ljusdal har under snart 10 års tid skickat ut BRF-mappen till bostadsrättsföreningar runtom i landet, från första början i storstadsregionerna men nu även i mindre län/områden. Samma resa har gjorts gällande fastighetsägare där Fastighetsmappen etablerat sig mer och mer. Mapparna delas ut kostnadsfritt 1-2 ggr/år beroende på region och innehåller entreprenörer och leverantörer som har den erfarenhet och kapacitet som behövs för att jobba med bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Mapparna skickas även ut digitalt i varje region.

Vårt helhetskoncept där man når ut både i tryckt media och digitalt gör oss till den självklara länken mellan bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och utvalda kapabla entreprenörer/leverantörer. Under åren som gått har vårt utbud av tjänster & produkter för att nå ut till dessa målgrupper ökat till att innefatta både e-postutskick, digitala medlemskap, Facebookkampanjer och mycket mer.