Webbdesign

Tillsammans skapar vi en professionell och säljande webbplats med design och funktioner speciellt anpassade för att passa ditt företag. Vi har stor erfarenhet av webbdesign och hjälper dig att utforma texter och ta fram passande bilder om du inte har det själv. När hemsidan är klar så har du alltid en kontakt som du kan höra av dig till om du behöver hjälp med uppdateringar eller övrig support. Svedin Media och EastWest Umeå driver tillsammans webbutvecklingsföretaget Moln8 där vi utvecklar verktyg som gör det enklare att bygga bättre webbplatser.

Våra produkter

 

Moln8 CMS

Kraftfullt och flexibelt webbpubliceringsverktyg för det lite större företaget eller organisationen. Integrera externa system och utveckla specialanpassade funktioner som passar din verksamhet. Designmöjligheter som gör det möjligt att skapa en webbdesign utifrån en grafisk profil eller designskisser. I våra produkter ingår alltid full support och hjälp med uppdateringar.

Moln8 Sidor

Användarvänligt webbpubliceringsverktyg för dig som enkelt vill skapa en professionell hemsida. Vi har skapat designmallar som är enkla att förändra för att passa ditt företag. Tillsammans anpassar vi färger, typsnitt och bilder som ger dig en säljande, mobilanpassad, sökmotoroptimerad och snygg hemsida. I våra produkter ingår alltid full support och hjälp med uppdateringar.

Kom igång enkelt

Vi erbjuder mallar för att passa din bransch. Bilder, texter och färger anpassar vi för ditt företag för skapa en säljande och snygg hemsida. 

Mobilanpassad och snabb

Våra hemsidorska fungera lika bra på telefonen som på en stor skärm. Dessutom är hemsidorna optimerade för att ladda "snabbare än ögat".

Stabilt

Med Moln8 ingår alltid webbhotell. Detta innebär att vi sköter den dagliga driften så att din hemsida är säker och bara fungerar.

Service och support

Moln8 erbjuder support i toppklass och vi finns tillgängliga för hjälp när du behöver det.