Bli kund

 

Söker du en trygg och långsiktig lösning för ditt företags marknadsföring? Inga bekymmer! Oavsett vilket företag du har kan du bli kund hos oss i tre enkla steg.

Steg 1

När du kontaktar oss gör vi en kartläggning av din nuvarande situation gällande marknadsföring. Vi tar reda på vilka mål du har med marknadsföringen, vilka utmaningar och vilka konkurrensfördelar du har. Vi diskuterar också vilka marknadsföringsinsatser som har fungerat bra och mindre bra för dina målgrupper tidigare.

Steg 2

När vi vet vilka behov och önskemål du har lägger vi fram ett förslag på de marknadsföringsinsatser som lämpar sig bäst för dig och ditt företag. Det kan till exempel vara arbete med SEO, annonsering, nyheter eller kundreferenser. Därefter får du ett samarbetsavtal där det tydligt framgår vilka tjänster du anlitat oss för. Avtalet är dynamiskt och utan bindningstid vilket innebär att vi anpassar insatserna med fokus på ditt företags tillväxt.

Steg 3

Efter godkänt samarbetsavtal träffas vi (digitalt eller på plats) för att gå igenom praktiska detaljer som inloggningsuppgifter, kontaktuppgifter och vad du kan förvänta dig av oss. Du betalar ett fast pris per månad för det arbete vi utför och kan därmed vara säker på att ditt företag marknadsförs regelbundet utan några oväntade kostnader.

 

 

Kontakta oss

Jonas Svedin

Linda Svedin