Om Svedin Media AB

Svedin Media AB är en digitalbyrå som finns i Umeå men jobbar med kunder runt hela landet. Vår målsättning är att hjälpa små och medelstora företag att digitalisera sin marknadsföring. Ofta jobbar vi utifrån ett helhetsperspektiv med våra kunder där vi långsiktigt och strategiskt är med i utvecklingen av företagets erbjudanden. Vår ambition är att leverera tjänster som effektivt ökar försäljning samt presentera resultat som våra kunder förstår. 

Jonas Svedin jobbar med utveckling av försäljning och digital marknadsföring. Kontakta Jonas för ett inledande möte där vi går igenom dina behov och diskuterar hur vi på ett effektivt sätt kan öka din försäljning med hjälp av digital marknadsföring.

Ring 070-341 43 65 

Linda Svedin skriver alla typer av texter som tex säljande och konkurrenskraftiga texter som beskriver dina tjänster eller produkter. Hon gör kundcase som ökar antalet besökare till din webbplats, korrekturläsning och redigering för att säkerställa att din verksamhet framställs professionellt. Alla texter levereras i passande layout för såväl tryck- som webbpublicering.

"Vi har jobbat med Svedin Media ett par år gällande våra tidningar, Facebookannonser, hemsida och mycket annat. Jonas är inte bara sakkunnig utan kan i detalj uträtta det som behövs. Öga för layout, snabb som få och en förmåga att "göra underverk av ingenting" är bara några av de sakerna som gör att vi anlitar Svedin Media."

Daniel Hertzberg - VD Fastighetsmedia 
www.brfmappen.se & www.fastighetsmappen.se

"Vi på Airmove är mycket nöjda att vi startade samarbetet med Svedin Media. Att hitta någon som kan utveckla våra idéer till rätt budskap är en svår bit att lösa, men nu har vi en partner som förverkligar våra tankar."

Lars Östlin - Airmove AB

"Att anlita Svedin Media som stöd och hjälp kring marknadsföring har fungerat väldigt bra för oss. Jonas är insatt i byggbranschen vilket är bra, han är ärligt och engagerad samt lovar inte för mycket. Jag känner mig trygg med Jonas som rågivare och marknadsförare."

Per Lindström - JBR Konsult, Bygg & Installationsteknik