Kunder

Några av våra kunder...

Löpande designjobb av annonser samt produktion av tidningar. Svedin Media hjälper även till med digitalisering av företagets erbjudande i form av webbdesign och digital marknadsföring.

Mer om BRF-Mappen »

Vi hjälper Swoosh med digital marknadsföring samt analys och rådgivning. All marknadsföring samlas i Google Data Studio där vi tagit fram lättbegripliga vyer som gör att ansvariga på Swoosh själva kan följa och förstå marknadsföringsinsatser.

Mer om Swoosh »

Friskahusgruppen är ett företag under uppbyggnad som vi hjälper med utveckling av marknadsföring, rådgivning, digital marknadsföring och innehållsskapande. Företaget består av flertalet sotarföretag som utvecklar sina erbjudanden mot "frisk inomhusmiljö"

Mer om Friskahusgruppen »

EkonomiNord är en redovisningsbyrå som vi hjälper med marknadsföring, webbdesign, grafiskt material och framförallt rådgivning och utformning av marknadsföringsplaner. Vi rapporterar löpande utfall av marknadsföring och analyserar samt håller löpande rådgivningsmöten.

Mer om EkonomiNord »

Svedin Media hjälper Renthall med digital marknadsföring, webbdesign, sökmotoroptimering samt rapportering och rådgivning. Renthall kan själva följa sin marknadsföring med hjälp av tydliga och lättbegripliga rapporter i Google Data Studio. Renthall är den ledande leverantören i norra Sverige av lager-, industri- och eventhallar.

Mer om Renthall »

Ghost Competence är ett bemannings- och rekryteringsföretag som vi hjälper löpande med marknadsföring i sociala medier. Svedin Media tar fram annonsmaterial, gör kampanjer i sociala medier och sköter webbdesign åt Ghost Competence som har kontor i Skellefteå och Luleå.

Mer om Ghost Competence »

"Vi har jobbat med Svedin Media ett par år gällande våra tidningar, Facebookannonser, hemsida och mycket annat. Jonas är inte bara sakkunnig utan kan i detalj uträtta det som behövs. Öga för layout, snabb som få och en förmåga att "göra underverk av ingenting" är bara några av de sakerna som gör att vi anlitar Svedin Media."

Daniel Hertzberg - VD Fastighetsmedia 
www.brfmappen.se & www.fastighetsmappen.se

"Vi på Airmove är mycket nöjda att vi startade samarbetet med Svedin Media. Att hitta någon som kan utveckla våra idéer till rätt budskap är en svår bit att lösa, men nu har vi en partner som förverkligar våra tankar."

Lars Östlin - Airmove AB

"Att anlita Svedin Media som stöd och hjälp kring marknadsföring har fungerat väldigt bra för oss. Jonas är insatt i byggbranschen vilket är bra, han är ärligt och engagerad samt lovar inte för mycket. Jag känner mig trygg med Jonas som rågivare och marknadsförare."

Per Lindström - JBR Konsult, Bygg & Installationsteknik