Webbdesign

Skapa en professionell webbplats

Tillsammans skapar vi en professionell och säljande webbplats med design och funktioner speciellt anpassade för att passa ditt företag. Vi har stor erfarenhet av webbdesign och hjälper dig att utforma texter och ta fram passande bilder om du inte har det själv. När hemsidan är klar så har du alltid en kontakt som du kan höra av dig till om du behöver hjälp med uppdateringar eller övrig support.

Kom igång enkelt

Vi skapar en design och funktioner som passar din bransch. Bilder, texter och färger anpassar vi för ditt företag för skapa en säljande och snygg hemsida. 

Mobilanpassad och snabb

Våra hemsidorska fungera lika bra på telefonen som på en stor skärm. Dessutom är hemsidorna optimerade för att ladda "snabbare än ögat".

Stabilt

Vi erbjuder alltid webbhotell till våra webbplatser. Detta innebär att vi sköter den dagliga driften så att din hemsida är säker och bara fungerar.

Service och support

Vi erbjuder support i toppklass och finns alltid tillgängliga för hjälp med uppdateringar av webbplatsen när du behöver det. 

Några kundexempel

Destination Kittelfjäll

Vi hjälpte destination Kittelfjäll att skapa en ny webb med utvecklade funktioner och utökat innehåll. 

Besök webbplatsen
Webbdesign Renthall Umeå

Renthall

Renthall behövde en ny mobilanpassad, lättnavigerad och sökmotoroptimerad webbplats med möjlighet att växa i vilket vi hjälpte Renthall med. Hos Renthall kan du hyra, köpa eller leasa lagerhallar, skärmtak, väderskydd och eventhallar. Vi jobbar ständigt på att utveckla våra produkter och alla våra hallar tillverkas med fokus på kvalitet, miljö och innovation.

Besök webbplatsen

Umeå Jazzfestival

Moln8 hjälpte Umeå Jazzfestival att skapa en lättnavigerad festivalwebb som de ansvariga enkelt kan uppdatera själva. Vår användarvänliga evenemangskalender och blogg är bara några av de funktioner som används.

Besök webbplatsen

Ersboda Folkets Hus

Vi hjälpte Esboda Folkets Hus att skapa en enkel webbplats som fungerar som grund för alla aktiviteter i huset. Specialanpassade formulär för konferensbeställningar, evenemangskalender och bokning av bio kopplat mot tickster.

Besök webbplatsen

Tobaksfri duo

Användarvänlige webbplats för organisationen Tobaksfri duo där en mängd representanter från nästan alla län i Sverige sköter uppdateringar. Webbplatsen har en mängd funktioner för att göra det enkelt att administrera tobaksfria kontrakt mm. 

Besök webbplatsen

Original tryckeri

Webbdesign och sökmotoroptimering med snabbformulär och tjänste- / produktsidor. Original tryckeri är ett offset- och digitaltryckeri som finns i Umeå, Sundsvall och Lycksele.

Besök hemsidan

Funktioner

Enkel publicering

Med vårt publiceringsverktyg är det enkelt att uppdatera innehållet på din webbplats. Vårt enkla och avskalade gränssnitt gör det lätt att navigera och lära sig funktionerna.

Mobilvänlig

Alla funktioner och moduler är anpassade för att se bra ut på både telefon och datorskärm. Majoriteten av besökarna på webben använder telefon för att surfa så därför jobbar i utifrån den skärmstorleken i första hand.

Webbhotell

Hos oss ligger er hemsida säkert. Vi gör dagliga uppdateringar och ser till att säkerheten och hastigheten är på topp.

Design

Vi erbjuder 100-tals moduler som ger stor valfrihet där vi enkelt kan förändra utseendet och funktioner över tid. Med Svedin Media slipper du betala dyrt för att uppdatera webbdesignen och funktioner på din hemsida. 

Sökmotoroptimering

En webbplats hos Svedin Media gör det enkelt att sökmotoroptimera för så bra synlighet som möjligt på sökmotorer som Google. Alla moduler är anpassade tekniskt för optimal SEO. Vi ger också tips på hur ni själva kan jobba med SEO löpande om ni har en webbplats hos oss. Behöver ni hjälp med optimering av er webbplats så erbjuder vi extratjänster för det.

Anpassningsbart

Behöver du specialanpassningar på webbplatsen så ordnar vi det. Implementering av bokningssystem eller affärssytem löser vi enkelt i de flesta fall. Vi utvecklar också specialanpassade moduler som passar din verksamhet.