Webbdesign

Tillsammans skapar vi en professionell och säljande hemsida med design och funktioner speciellt anpassade för att passa ditt företag. Vi har stor erfarenhet av webbdesign och hjälper dig att utforma texter och ta fram passande bilder om du inte har det själv. När hemsidan är klar så har du alltid en kontakt som du kan höra av dig till om du behöver hjälp med uppdateringar eller övrig support. Svedin Media är ägare av webbutvecklingsföretaget Moln8 och vi använder den plattformen för webbdesign. 

 

Kom igång enkelt

Vi erbjuder webbdesign som är optimerade för att passa din bransch. Bilder, texter och färger anpassar vi för att passa ditt företag och skapa en säljande och snygg hemsida.

Mobilanpassad och snabb

Våra hemsidor är anpassade för att fungera lika bra på telefonen som på en stor skärm. Dessutom är hemsidorna optimerade för att ladda "snabbare än ögat" vilket visat sig vara en av de viktigaste egenskaperna för att behålla besökarna.

Säker och tillgänglig

I vårt abonnemang ingår SSL-certifikat (https, "hänglåset") dvs. säkra hemsidor som godkäns i alla miljöer och webbläsare. Dessutom genereras automatiskt integritetspolicy (GDPR). Vi har löpande bevakning och gör säkerhetsuppdateringar av din hemsida.

Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering handlar om att optimera webbplatser för att få så bra sökbarhet som möjligt dvs att ditt företags webbplatsen kommer högt upp bland sökträffarna. Det gör vi genom att skriva texter med de sökord eller fraser som dina blivande kunder vanligtvis söker på men också genom att producera interna och externa länkar till din webbplats.

Anpassningsbart

Behöver du specialanpassningar på webbplatsen så ordnar vi det. Implementering av bokningssystem eller affärssytem löser vi enkelt i de flesta fall. Vi utvecklar också specialanpassade moduler som passar din verksamhet.

Enkel publicering

Med vårt publiceringssystem är det enkelt att uppdatera innehållet på din webbplats. Vårt enkla och avskalade gränssnitt gör det lätt att navigera och lära sig funktionerna.

Umeå Jazzfestival

Moln8 hjälpte Umeå Jazzfestival att skapa en lättnavigerad festivalwebb som de ansvariga enkelt kan uppdatera själva. Vår användarvänliga evenemangskalender och blogg är bara några av de funktioner som används.

Besök webbplatsen

Ersboda Folkets Hus

Vi hjälpte Esboda Folkets Hus att skapa en enkel webbplats som fungerar som grund för alla aktiviteter i huset. Specialanpassade formulär för konferensbeställningar, evenemangskalender och bokning av bio kopplat mot tickster.

Besök webbplatsen

Tobaksfri duo

Användarvänlige webbplats för organisationen Tobaksfri duo där en mängd representanter från nästan alla län i Sverige sköter uppdateringar. Webbplatsen har en mängd funktioner för att göra det enkelt att administrera tobaksfria kontrakt mm. 

Besök webbplatsen

Original tryckeri

Webbdesign och sökmotoroptimering med snabbformulär och tjänste- / produktsidor. Original tryckeri är ett offset- och digitaltryckeri som finns i Umeå, Sundsvall och Lycksele.

Besök hemsidan

 

Kontakta oss gärna för kostnadsfri rådgivning och offert.

Ring 070-341 43 65 eller kontakta oss via formuläret nedan.

Här kan du ladda upp logotyp, bilder mm. som behövs för annonser eller liknande.