Webbdesign

Tillsammans skapar vi en professionell och säljande hemsida med design och funktioner speciellt anpassade för att passa ditt företag. Vi har stor erfarenhet av webbdesign och hjälper dig att utforma texter och ta fram passande bilder om du inte har det själv. När hemsidan är klar så har du alltid en kontakt som du kan höra av dig till om du behöver hjälp med uppdateringar eller övrig support. Svedin Media är ägare av webbutvecklingsföretaget Moln8 och vi använder den plattformen för webbdesign. 

 

Kom igång enkelt

Vi erbjuder mallar för att passa din bransch. Bilder, texter och färger anpassar vi för ditt företag för skapa en säljande och snygg hemsida. 

Mobilanpassad och snabb

Våra hemsidorska fungera lika bra på telefonen som på en stor skärm. Dessutom är hemsidorna optimerade för att ladda "snabbare än ögat".

Stabilt

Med Moln8 ingår alltid webbhotell. Detta innebär att vi sköter den dagliga driften så att din hemsida är säker och bara fungerar.

Service och support

Moln8 erbjuder support i toppklass och vi finns tillgängliga för hjälp när du behöver det. 

Webbdesign Renthall Umeå

Renthall

Renthall behövde en ny mobilanpassad, lättnavigerad och sökmotoroptimerad webbplats med möjlighet att växa i vilket vi hjälpte Renthall med. Hos Renthall kan du hyra, köpa eller leasa lagerhallar, skärmtak, väderskydd och eventhallar. Vi jobbar ständigt på att utveckla våra produkter och alla våra hallar tillverkas med fokus på kvalitet, miljö och innovation.

Besök webbplatsen

Umeå Jazzfestival

Moln8 hjälpte Umeå Jazzfestival att skapa en lättnavigerad festivalwebb som de ansvariga enkelt kan uppdatera själva. Vår användarvänliga evenemangskalender och blogg är bara några av de funktioner som används.

Besök webbplatsen

Ersboda Folkets Hus

Vi hjälpte Esboda Folkets Hus att skapa en enkel webbplats som fungerar som grund för alla aktiviteter i huset. Specialanpassade formulär för konferensbeställningar, evenemangskalender och bokning av bio kopplat mot tickster.

Besök webbplatsen

Tobaksfri duo

Användarvänlige webbplats för organisationen Tobaksfri duo där en mängd representanter från nästan alla län i Sverige sköter uppdateringar. Webbplatsen har en mängd funktioner för att göra det enkelt att administrera tobaksfria kontrakt mm. 

Besök webbplatsen

Original tryckeri

Webbdesign och sökmotoroptimering med snabbformulär och tjänste- / produktsidor. Original tryckeri är ett offset- och digitaltryckeri som finns i Umeå, Sundsvall och Lycksele.

Besök hemsidan

 

Kontakta oss gärna för kostnadsfri rådgivning och offert.

Ring 070-341 43 65 eller kontakta oss via formuläret nedan.

Här kan du ladda upp logotyp, bilder mm. som behövs för annonser eller liknande.

När är det dags för en ny hemsida?

 

Börjar din webbplats kännas långsam och känns den inte lika fräsch som för ett antal år sedan?  När är det egentligen dags att göra om hemsidan och innebär det att allt behöver göras om? Det enkla svaret är att det beror på…

Om webbplatsen har några år på nacken, börjar bli långsam och känns ”stökig” kan det vara läge att städa upp webbplatsen. Det behöver inte vara ett så stort projekt som många befarar. Jag brukar ibland jämföra det med att storstäda och möblera om i bostaden eller flytta till in i en nyrenoverad bostad. Om det inte är en jättestor webbplats med väldigt många sidor är det enklast att börja om från början med en ny ”installation”. Det innebär att man sätter upp en ny hemsida och flyttar över texter och bilder till den nya webbplatsen.

Många som vill ha en ny webbplats fokuserar allt för mycket på design och glömmer bort innehållet. Utan bra bilder (filmer) och texter är det svårt att designa en bra webbplats. Så mitt råd är att investera i bra bilder. Att anlita en fotograf och skribent för att ta fram bra texter och bilder kontinuerligt är bland dom bästa investeringar ett företag kan göra. Med bra innehåll blir det enkelt att göra en snygg webbplats. Ni slipper också fastna i designfällan där fokus blir på effekter på webbplatsen för att dölja det faktum att innehållet är dåligt. Mycket effekter på webbplatsen brukar ofta innebära att den blir långsam och svårnavigerad.

Checklista för en bra webbplats:

  • Snabb
  • Användarvänlig
  • Bra egna bilder och texter
  • Responsiv (mobilanpassad)
  • Anpassad för målgruppen
  • Tydlig beskrivning av erbjudande
  • Enkelt att hitta kontaktuppgifter

Det finns många fler viktiga punkter att tänka på men om webbplatsen uppfyller ovanstående brukar övrigt vara lättfixat. 

Några fler tips. Tänk på att anlita en webbyrå som tar löpande ansvar för er hemsida och sköter säkerhetsuppdateringar, webbhotell, SSL-certifikat mm. Utan löpande underhåll kommer webbplatsen garanterat att bli långsam relativt snabbt och dessutom är risken stor att den blir ”kapad” om den är gjord med WordPress.

Om du funderar på en ny webbplats så hjälper vi dig gärna. Svedin Media tar ett helhetsansvar för webbplatsen och hjälper dig med löpande uppdateringar och innehåll. Vi är delägare i webbyrån Moln8 som i dagsläget har ett par hundra företag som kunder. Läs mer om Moln8 här >>