Innehåll som engagerar

Innehållsmarknadsföring handlar om att hjälpa blivande kunder att både hitta och förstå ditt företags erbjudanden. Med tydliga texter som skildrar företaget, dess värderingar, tjänster och produkter skapar du förtroende. Professionella bilder, grafik och videoklipp skapar nyfikenhet och förtydligar budskapet på ett effektivt sätt. Tillsammans skapar vi ett innehåll som tilltalar din målgrupp.

 

Skribent -  Svedin Media

Texttjänster - skribent

Texttjänster innebär en möjlighet att få korrekta och relevanta texter för alla delar av din marknadsföring. Vi skriver alla typer av texter som tex säljande och konkurrenskraftiga texter som beskriver dina tjänster eller produkter. Vi gör kundcase som ökar antalet besökare till din webbplats, korrekturläsning och redigering för att säkerställa att din verksamhet framställs professionellt. Alla texter levereras i passande layout för såväl tryck- som webbpublicering.

Exempel kundcase & nyheter

Vi erbjuder:

  • Kundcase / referenser
  • Korrektur och redigering av texter
  • Sökmotoroptimerade webbtexter
  • Företagspresentationer
  • Nyhetsbrev och blogginlägg
  • Pressreleaser
  • Akademiska texter
  • Medarbetarintervjuer

Alla texter levereras i passande layout för såväl tryck- som webbpublicering.

Foto och video

Med professionella foton eller videoklipp som kompletterar texterna i din marknadsföring fångar du fler blivande kunders uppmärksamhet. Med hjälp av förklarande foton och videoklipp på webbplatsen eller i sociala medier kan du också bli avlastad från undrade kunder. Alla foton och videoklipp anpassas för digital publicering. Vi erbjuder också kurser i enkel foto- och videoframställning med smart telefon eller enklare kamerautrustning.

Grafik

En tydlig grafisk profil är viktig för att särskilja ditt företag från andra i branschen. Oavsett om du vill ha en klassisk eller modern design på företagets logotyp, banners, annonser och tryckta broschyrer så skapar vi en profil som är unik för dig. Det grafiska materialet anpassas för att fungera för såväl digital publicering som i tryck samt håller samma kvalité i dagstidning och i telefon.

Några exempel på vad vi gör:

 

Artiklar eller nyheter

Nå ut med era tjänster genom att kontinuerligt publicera innehåll på både er egen hemsida samt få artiklar publicerade externt. Vi producerar artiklar, blogginlägg, nyheter och pressmeddelanden åt ditt företag.

Texter till webbplats

Vi hjälper er med att ta fram texter till er webbplats som beskriver era tjänster och ert företag. Korta eller långa faktatexter, intervjuer med personal eller kundcase, vi hjälper er att ta fram professionellt innehåll snabbt och effektivt.

Kundcase

Ett sätt att stärka sitt varumärke är att skapa kundcase där dina kunder berättar om sin verksamhet och samarbetet med ditt företag. Vi hjälper dig att ta fram allt från korta kundreferenser till längre kundintervjuer med både video, text och bild.

 

Kontakta oss

Jonas Svedin

Linda Svedin