För Friskahusgruppen har marknadsföringsarbetet tillsammans med Svedin Media inneburit ett uppsving för företaget.

“Samarbetet med Svedin media är enkelt, lättsamt och personligt”

För Friskahusgruppen har marknadsföringsarbetet tillsammans med Svedin media inneburit ett uppsving för företaget.

För några år sedan beslutade Friskahusgruppen att modernisera sin marknadsföring genom att synas där kunderna finns - på nätet. Eftersom de kände sig osäkra på hur digital marknadsföring fungerar kontaktade de Svedin media som tidigare hade gjort företagets logotyp och webbplats. De upplevde att kontakten hade fungerat bra och valde därför att gå vidare med att ta fram en marknadsföringsplan. 

Anna Homstén är VD för Friskahusgruppen och för henne har det alltid varit viktigt att fokusera på hälsa och välmående snarare än det tekniska i ventilationsbranschen. Med hjälp av Svedin media kunde Friskahusgruppen sätta ord på deras kärnvärden och lyfta fram dem i sitt marknadsföringsarbete: Ett friskt hus ger ett friskare liv.

"Svedin Media har hjälpt oss med att sätta ord på våra kärnvärden." 
Anna Homstén, Friskahusgruppen

Idag arbetar Svedin media med Friskahusgruppens löpande marknadsföring som syftar till att attrahera, engagera och interagera med kunderna. Det handlar framför allt om att skapa förtroende vilket sker genom kundreferenser samt att hålla webbplatsen aktiv med nyheter och blogginlägg som marknadsförs via Facebook och Instagram. Arbetet med sökmotoroptimering (SEO) och Google Ads har också börjat ge resultat enligt Anna som menar att de har flera kunder varje vecka som är ett resultat av det digitala marknadsföringsarbetet. 

Friskahusgruppen har fått ett tydligt uppsving det senaste året. Enligt Anna har de höga elpriserna givetvis varit en bidragande faktor men hon säger också att det är tack vare ett ambitiöst marknadsföringsarbete som kunderna har hittat till just deras företag. Hon menar att samarbetet med Svedin media är personligt och att det alltid känns ok att ringa och bolla idéer och förslag. 

“Samarbetet med Svedin media har varit enkelt, lättsamt och personligt. Det känns som att ringa en vän eller kollega.”
Anna Homstén, Friskahusgruppen

Vill du veta hur vi kan hjälpa ditt företag att komma igång med digital marknadsföring? Kontakta oss.

Läs mer om Friskahusgruppen här.