MARKNADSFÖRING

Marknadsföring

Svedin Media hjälper företag att digitalisera sin marknadsföring där vi hjälper dig hela vägen från marknadsföringsplan till genomförandet och löpande optimering av kampanjer. Vi gör landningssidor och formulär, kampanjer i sociala medier, sökmotorannonsering (Google Ads) och SEO.

Kontakta mig nu

"Content Marketing is the Only Marketing Left"

-Seth Godin

Texttjänster

Tjänsten är för dig som vill sticka ut i branschen med hjälp av tydliga och relevanta texter som talar till just er målgrupp. Genom säljande texter om era produkter eller tjänster kan ni öka konkurrenskraften. Kundcase, webbtexter, företagspresentationer, korrektur och redigering av texter är bara några av tjänsterna.

Video & Foto 

Med enkel utrustning skapar vi kostnadseffektivt professionellt innehåll anpassat för digital publicering. Jag håller också kurser där ni får lära er att enkelt producera innehåll själva med er telefon eller enklare kamerautrustning.

Grafik - Logotyper & annonser

Grafiskt material som fungerar lika bra på webben som i tryck. Logotyper som ser lika bra ut i telefonen som i dagstidningen och grafiska element anpassade för små skärmar. Vi erbjuder allt från logodesign till tidningsproduktioner.

DIGITALBLOGGEN

På den här bloggen delar jag med mig av tips och nyheter inom digital marknadsföring. Dessutom ger jag er en inblick i hur vardagen kan se ut för en digital marknadsföringskonsult som driver företag helt på distans från hemmakontor i Umeå och Kittelfjäll.

LÄS DIGITALBLOGGEN

"Vi har jobbat med Svedin Media ett par år gällande våra tidningar, Facebookannonser, hemsida och mycket annat. Jonas är inte bara sakkunnig utan kan i detalj uträtta det som behövs. Öga för layout, snabb som få och en förmåga att "göra underverk av ingenting" är bara några av de sakerna som gör att vi anlitar Svedin Media."

Daniel Hertzberg - VD Fastighetsmedia 
www.brfmappen.se & www.fastighetsmappen.se

"Vi på Airmove är mycket nöjda att vi startade samarbetet med Svedin Media. Att hitta någon som kan utveckla våra idéer till rätt budskap är en svår bit att lösa, men nu har vi en partner som förverkligar våra tankar."

Lars Östlin - Airmove AB

"Att anlita Svedin Media som stöd och hjälp kring marknadsföring har fungerat väldigt bra för oss. Jonas är insatt i byggbranschen vilket är bra, han är ärligt och engagerad samt lovar inte för mycket. Jag känner mig trygg med Jonas som rågivare och marknadsförare."

Per Lindström - JBR Konsult, Bygg & Installationsteknik

Svedin Media & Moln8 i nytt samarbete med Fastighetsmedia

Svedin Media & Moln8 i nytt samarbete med Fastighetsmedia

Fastighetsmedia i Ljusdal AB har ingått ett samarbetsavtal med Svedin Media AB och Moln8 AB gällande digital marknadsföring och webbdesign.

Vad är inbound marketing och är det något för mig?

Vad är inbound marketing och är det något för mig?

Inbound Marketing handlar om att skapa innehåll som har en positiv inverkan på människor och ditt företag. Du lockar intresserade besökare till din hemsida eller blogg med intressant innehåll som skapar förtroende för dig och ditt företag.

Hitta den perfekta musen

Hitta den perfekta musen

Ni som sitter och jobbar vid en dator hela dagarna vet alla hur ont i hanleden, axlarna och nacken man kan få efter en lång arbetsdag. Det finns massor av idéer om olika former och funktioner på musen för att förhindra arbetsskador. Mitt första tips för att förebygga ”musarm” är kortkommandon.

Rapport från Kittelfjällskontoret

Rapport från Kittelfjällskontoret

Strålande sol, -15 och en kopp kaffe på altanen. Tyvärr är måndagar rätt jobbintensiva så jag har lite svårt att hinna njuta av det fantastiska vädret. Jag fick en länk till ett företag som tillverkar små ”kontorsmoduler” och började genast planera att sätta upp ett här i Kittelfjäll.

Introduktion till distansföretagande och digitalbloggen

Introduktion till distansföretagande och digitalbloggen

Jag startade mitt företag med målsättningen att kunna jobba helt på distans, utan att ha någon fast arbetsplats eller kunder inom ett specifikt område. Idag har den ambitionen blivit verklighet. Men hur ser den verkligheten ut egentligen?

Digital marknadsföring, vanliga misstag.

Digital marknadsföring, vanliga misstag.

Allt fler företag flyttar merparten av sin marknadsföringsbudget till webben i hopp om att effektivisera marknadsföringen av sina tjänster eller produkter. Tyvärr är det många som "går i fallgropar".

Några snabba SEO tips

Några snabba SEO tips

Vad kan du göra på din egen webbplats för att förbättra SEO förutom att få så många som möjligt att länka till din sida? Här följer några tips som gör att din webbplats blir bättre optimerad.

Tre sätt du kan använda Googles verktyg för att öka den lokala sökbarheten

Tre sätt du kan använda Googles verktyg för att öka den lokala sökbarheten

SEO (sökmotoroptimering) fokuseras ofta på sökresultatsidan. Även om det är en viktig del så finns det många andra faktorer som kan öka företags sökbarhet och synlighet lokalt.

Checklista för digital närvaro

Checklista för digital närvaro

Den här listan är självklart inte komplett men en bra början för dig som driver ett tjänsteföretag. Kontakta Svedin Media om du vill ha hjälp med att styra upp en digital strategi för ditt företag.

Digitalisering av B2B marknadsföring

Digitalisering av B2B marknadsföring

Vi känner väl alla igen oss i hur den moderna tekniken och speciellt internet har förändrat våra liv. Som konsumenter lever vi efter devisen - snabbare, lättare och mer… Vi bokar våra semestrar, umgås med vänner och sköter vår ekonomi på nätet. Dessutom kan vi göra det var som helst utanför hemmet där det finns Wi-Fi eller 4G mottagning.

Företagarens guide till galaxen

Företagarens guide till galaxen

En guide för att komma igång med digital marknadsföring där du får lära dig allt från Facebookannonsering till Google My Business.