Digital Marknadsföring

Oavsett om du vill göra en tillfällig kampanj eller att vi fortlöpande ska sköta all marknadsföring så lägger vi tillsammans upp både strategi och budget för att du så effektivt som möjligt ska nå ut till dina blivande kunder. Vi ökar din närvaro på sociala medier och ser till att ditt företag toppar sökträffarna för att öka besöken på din webbplats.

 

Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering handlar om att optimera webbplatser för att få så bra sökbarhet som möjligt dvs att ditt företags webbplatsen kommer högt upp bland sökträffarna. Det gör vi genom att skriva texter med de sökord eller fraser som dina blivande kunder vanligtvis söker på men också genom att producera interna och externa länkar till din webbplats.

Facebook och Instagram

Kampanjer på Facebook och Instagram passar för alla företag - såväl stora i tillverkningsindustrin som mindre konsultföretag. Vi skapar företagssidor, annonser, evenemang och leadannonser och optimerar dem för att locka blivande kunder till din webbplats. Med fortlöpande inlägg, filmklipp, bilder och texter optimerar vi annonserna för att kunna effektivisera försäljningen.

LinkedIn

Annonsering på LinkedIn är mer komplex än på Facebook och Instagram där man relativt snabbt kan nå ut till rätt målgrupp. På LinkedIn krävs marknadsföringsinsatser under en längre tid. Skillnaden är att när du väl har hittat rätt målgrupp och utformning på kampanjen kan LinkedIn ge ett avsevärt bättre resultat. LinkedIn lämpar sig speciellt bra för företag som säljer business to business-tjänster.

Google Ads

Med Google Ads betalar du för att synas på de översta träffarna eller i högerspalten vid sökningar på dina tjänster eller produkter. Du bestämmer vilka sökfraser dina annonser ska visas på vilket gör att de enbart når ut till de som sökt på dina tjänster eller produkter. På det sättet blir annonserna inte lika påträngande som vanliga annonser i tidningar och TV.

Displayannonsering

Med Googles Display-nätverk kan du nå blivande kunder med riktade bildannonser när de besöker sina favoritwebbplatser. Det finns flera olika annonsformat du kan välja mellan som text-, bild- och videoannonser. På samma sätt som med Google Ads kan du styra var och mot vilken målgrupp annonsen visas.

E-postmarknadsföring

Näst efter telefonen är e-postmarknadsföring fortfarande ett av de mest effektiva säljverktygen som finns. Vi har de verktyg som krävs för att kunna göra utskick till många mottagare vilket kan vara svårt med en vanlig e-postklient. Vi ser också till att utforma utskicken på ett sådant sätt att så många blivande kunder som möjligt öppnar mailet, läser det och helst klickar sig vidare till din webbplats eller svarar.

 

Kontakta oss gärna för kostnadsfri rådgivning och offert.

Ring 070-341 43 65 eller kontakta oss via formuläret nedan.

Här kan du ladda upp logotyp, bilder mm. som behövs för annonser eller liknande.