Tjänster

Webbdesign

Professionella och säljande webbplatser med design och funktioner speciellt anpassade för att passa ditt företag. Vi har stor erfarenhet av webbdesign och hjälper dig att utforma texter och ta fram passande bilder om du inte har det själv. När hemsidan är klar så har du alltid en kontakt som du kan höra av dig till om du behöver hjälp med uppdateringar eller övrig support.

Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering handlar om att optimera webbplatser för att få så bra sökbarhet som möjligt dvs att ditt företags webbplatsen kommer högt upp bland sökträffarna. Det gör vi genom att skriva texter med de sökord eller fraser som dina blivande kunder vanligtvis söker på men också genom att producera interna och externa länkar till din webbplats.

Facebook och Instagram

Kampanjer på Facebook och Instagram passar för alla företag - såväl stora i tillverkningsindustrin som mindre konsultföretag. Vi skapar företagssidor, annonser, evenemang och leadannonser och optimerar dem för att locka blivande kunder till din webbplats. Med fortlöpande inlägg, filmklipp, bilder och texter optimerar vi annonserna för att kunna effektivisera försäljningen.

Grafisk design

En tydlig grafisk profil är viktig för att särskilja ditt företag från andra i branschen. Oavsett om du vill ha en klassisk eller modern design på företagets logotyp, banners, annonser och tryckta broschyrer så skapar vi en profil som är unik för dig. Det grafiska materialet anpassas för att fungera för såväl digital publicering som i tryck samt håller samma kvalité i dagstidning och i telefon.

Texttjänster - skribent

Texttjänster innebär en möjlighet att få korrekta och relevanta texter för alla delar av din marknadsföring. Vi skriver alla typer av texter som tex säljande och konkurrenskraftiga texter som beskriver dina tjänster eller produkter. Vi gör kundcase som ökar antalet besökare till din webbplats, korrekturläsning och redigering för att säkerställa att din verksamhet framställs professionellt.

LinkedIn

Annonsering på LinkedIn är mer komplex än på Facebook och Instagram där man relativt snabbt kan nå ut till rätt målgrupp. På LinkedIn krävs marknadsföringsinsatser under en längre tid. Skillnaden är att när du väl har hittat rätt målgrupp och utformning på kampanjen kan LinkedIn ge ett avsevärt bättre resultat. LinkedIn lämpar sig speciellt bra för företag som säljer business to business-tjänster.

Google Ads

Med Google Ads betalar du för att synas på de översta träffarna eller i högerspalten vid sökningar på dina tjänster eller produkter. Du bestämmer vilka sökfraser dina annonser ska visas på vilket gör att de enbart når ut till de som sökt på dina tjänster eller produkter. På det sättet blir annonserna inte lika påträngande som vanliga annonser i tidningar och TV.

Displayannonsering

Med Googles Display-nätverk kan du nå blivande kunder med riktade bildannonser när de besöker sina favoritwebbplatser. Det finns flera olika annonsformat du kan välja mellan som text-, bild- och videoannonser. På samma sätt som med Google Ads kan du styra var och mot vilken målgrupp annonsen visas.

E-postmarknadsföring

Näst efter telefonen är e-postmarknadsföring fortfarande ett av de mest effektiva säljverktygen som finns. Vi har de verktyg som krävs för att kunna göra utskick till många mottagare vilket kan vara svårt med en vanlig e-postklient. Vi ser också till att utforma utskicken på ett sådant sätt att så många blivande kunder som möjligt öppnar mailet, läser det och helst klickar sig vidare till din webbplats eller svarar.

"Vi har jobbat med Svedin Media ett par år gällande våra tidningar, Facebookannonser, hemsida och mycket annat. Jonas är inte bara sakkunnig utan kan i detalj uträtta det som behövs. Öga för layout, snabb som få och en förmåga att "göra underverk av ingenting" är bara några av de sakerna som gör att vi anlitar Svedin Media."

Daniel Hertzberg - VD Fastighetsmedia 
www.brfmappen.se & www.fastighetsmappen.se

"Vi på Airmove är mycket nöjda att vi startade samarbetet med Svedin Media. Att hitta någon som kan utveckla våra idéer till rätt budskap är en svår bit att lösa, men nu har vi en partner som förverkligar våra tankar."

Lars Östlin - Airmove AB

"Att anlita Svedin Media som stöd och hjälp kring marknadsföring har fungerat väldigt bra för oss. Jonas är insatt i byggbranschen vilket är bra, han är ärligt och engagerad samt lovar inte för mycket. Jag känner mig trygg med Jonas som rågivare och marknadsförare."

Per Lindström - JBR Konsult, Bygg & Installationsteknik

Reklambyrå i Umeå

Svedin Media, Skolgatan 110, 90332 Umeå