Tjänster

Digital marknadsföring

Svedin Media hjälper löpande en mängd kunder med annonsering i sociala medier och optimering av kampanjer. Behöver du hjälp med att lyckas på LinkedIn, Facebook, Instagram eller med Google Ads hjälper jag er att ta fram en strategi och marknadsföringsplan som ger er maximal effekt.

Texttjänster

Tjänsten är för dig som vill sticka ut i branschen med hjälp av tydliga och relevanta texter som talar till just er målgrupp. Genom säljande texter om era produkter eller tjänster kan ni öka konkurrenskraften. Kundcase, webbtexter, företagspresentationer, korrektur och redigering av texter är bara några av tjänsterna.

Grafik - Logotyper & annonser

Svedin Media producerar grafiskt material som fungerar lika bra på webben som i tryck. Logotyper som ser lika bra ut i telefonen som i dagstidningen och grafiska element anpassade för små skärmar. Vi erbjuder allt från logodesign till tidningsproduktioner.

Webbdesign

Genom samarbete med Moln8 AB designar Svedin Media webbplatser för såväl det lilla företaget som större organisationer eller företagarföreningar. Med Moln8 erbjuds en helhetslösning med allt från leadsgenerering till landningssidor, specialanpassade formulär och integrering av externa affärssystem. 

HubSpot 

Svedin Media hjälper er att komma igång med det marknadsledande CRM, sälj- och marknadsföringsverktyget HubSpot. Effektivisera er försäljning med automatiserade prosesser och skapa fler "varma" leads med inbound marketing strategin.

Broschyrer eller tidning

Presentera ert företag med en snyggt formgiven broschyr eller visa era produkter i en katalog. Svedin Media har bra avtal med tryckerier och fotografer. Hör av dig för gratis rådgivning och offert.

"Vi har jobbat med Svedin Media ett par år gällande våra tidningar, Facebookannonser, hemsida och mycket annat. Jonas är inte bara sakkunnig utan kan i detalj uträtta det som behövs. Öga för layout, snabb som få och en förmåga att "göra underverk av ingenting" är bara några av de sakerna som gör att vi anlitar Svedin Media."

Daniel Hertzberg - VD Fastighetsmedia 
www.brfmappen.se & www.fastighetsmappen.se

"Vi på Airmove är mycket nöjda att vi startade samarbetet med Svedin Media. Att hitta någon som kan utveckla våra idéer till rätt budskap är en svår bit att lösa, men nu har vi en partner som förverkligar våra tankar."

Lars Östlin - Airmove AB

"Att anlita Svedin Media som stöd och hjälp kring marknadsföring har fungerat väldigt bra för oss. Jonas är insatt i byggbranschen vilket är bra, han är ärligt och engagerad samt lovar inte för mycket. Jag känner mig trygg med Jonas som rågivare och marknadsförare."

Per Lindström - JBR Konsult, Bygg & Installationsteknik

Reklambyrå i Umeå

Svedin Media, Skolgatan 110, 90332 Umeå